header foto header foto header foto header foto header foto
 
Junioren

JD1 + JD2 doen mee aan 'Samenloop voor Hoop' voor het KWF

Nieuws afbeelding 8-5-2012
Namens de Jongens D1 en D2 mag ik jullie op de hoogte brengen van een super evenement waar de heren aan gaan mee doen.

Zaterdag 2 en zondag 3 juni zullen ze deelnemen aan de "Samenloop voor Hoop" om hun steentje bij te dragen aan de kankerbestrijding en hun respect te uiten naar "Suvivors" van deze vreselijke ziekte.

Tijdens de 24 uur zullen ze in wisselende samenstelling deelnemen aan een tocht over een parcours dat is uitgezet op de Kemphaan in Almere. Tijdens deze tocht zullen z'n 50 teams samen lopen voor de hoop op een betere toekomst perspectief in het leven met kanker.

Zaterdag en zondag aanstaande (12 & 13 mei) zullen jullie daarom regelmatig een van deze mannen over de club zien struinen, want we hopen ook op jullie steun.

Dat kunt u onder andere op deze twee manieren doen:

1: U kunt kaarsen zakken kopen (a 5,-) die dat weekend samen een haag vormen waar de deelnemers (soms nog vechtend tegen kanker) door gesterkt zullen worden tijdens de kaarsen ceremonie. Op deze zakken mag een tekst worden geschreven waarmee u de deelnemers steunt of een herinnering uitspreekt voor een dierbare die deze zelfde strijd heeft moeten doorstaan..

en/of:

2: Een bijdrage leveren a 5,- waarmee we het KWF kunnen steunen in hun onderzoeken naar een medicijn of behandeling tegen kanker. Als tegenprestatie ontvangt u dan een paars armbandje die u met trots mag dragen.


Ik hoop namens de Jongens D1 & D2 op jullie steun zodat we een mooie bijdrage kunnen leveren aan het KWF en aan de "Samenloop voor Hoop" 2-3 juni 2012 op de Kemphaan in Almere. Vrije toegang dus kom gerust kijken en aanmoedigen.

Voor meer info of misschien eigen deelname check:


Met vriendlijke groet,

Edwin Vermeulen
Trainer/Coach Jongens D1 & Speler Heren1

Reacties


Marianne Bronkhorst

9-5-2012 @ 07:14:39 |Stuur ze maar langs op zondag, ik steun!

Dominique van der Meulen Kunee

9-5-2012 @ 09:25:17 |mooi initiatief! Ik doe mee, laat ze maar komen!

Olaf Laarhoven

11-5-2012 @ 11-5-2012 10:15:06 |Goed initiatief!

Nadine Oosterman

12-5-2012 @ 20:41:46 |Geweldig initiatief, wij zijn super trots op onze jongens (en meiden )natuurlijk. Morgen verrassen we jullie met nog meer lekkers......

Reageer op het nieuws