header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Shell strafbal- en shoot-out competitie

Nieuws afbeelding 4-5-2012

Zondag 13 mei zullen weer de jaarlijkse clubkampioenschappen plaatsvinden bij de Almeerse. De strafbalcompetitie is van 10:00 tot 11:30 uur, de shoot-out competitie van 12:00 tot 13:00 uur. Aanmelden kan via EMMA, geef aan of je als speler of als keeper wilt meedoen, tevens kun je aangeven of je ook mee wilt doen aan de shoot-out competitie.

De Nationale Shell Strafbalcompetitie is een traditie in het Nederlandse jeugdhockey. Dit jaar is de dertiende editie waarbij we een nieuw onderdeel presenteren, de Nationale Shell Shoot-outs competitie. De Nationale Shell Strafbalcompetitie en Nationale Shell Shoot-out competitie is voor jeugd tot en met 16 jaar. De deelnemers mogen op 16 juni 2012 nog geen 17 jaar oud zijn!

De Nationale Shell Strafbalcompetitie bestaat uit drie rondes:
• Clubkampioenschappen
• Districtkampioenschappen
• Finaledag

De clubkampioenschappen zondag 13 mei 2012
• Per club worden 2 jongens, 2 meisjes, 1 keepers en 1 keepster voor de districtskampioenschappen geplaatst.

Dedistrictskampioenschappen
• Op de districtskampioenschappen strijden alle clubkampioenen om de districtsbekers en een plaatsje voor de finaledag.
• Per district gaan 6 jongens, 6 meisjes, 2 keepers en 2 keepsters door naar de finaledag.
• Alle deelnemers krijgen het speciale Shell Strafbalcompetitie 2012 T-shirt.

De districtskampioenschappen worden gehouden op:
2 juni 2012 14.00 - 17.30 AMVJ Noord Holland en Midden Nederland

De finaledag
De finaledag is zaterdag 16 juni 2012 op Hockeyclub Amsterdam. Daar wordt gestreden om de titels en de prijzen.

De prijzen (voor jongens, meisjes, keeper en keepster):
1ste prijs: waardecheque van € 100,00 en een KNHB-clinic voor je team of club.
2de prijs: waardecheque van € 75,00
3de prijs: waardecheque van € 50,00

Belangrijk
De deelnemers mogen op 16 juni 2012 nog geen 17 jaar oud zijn!

Nieuw dit jaar - Nationale Shell Shoot-out competitie
De Nationale Shell Shoot-out competitie vindt plaats op zaterdag 16 juni, en valt samen met de finale dag van de Nationale Shell Strafbalcompetitie. Voor de shoot-out competitie betreft het dit jaar alleen een finale dag. Elke club die zich opgeeft voor de Nationale Shell Strafbalcompetitie mag één speler en één speelster opgeven voor de Nationale Shell Shoot-out competitie.

Voor desbetreffende spelers-(sters) is het niet mogelijk aan de Nationale Shell Strafbalcompetitie deel te nemen. Voor deze editie kunnen wij een maximum van 60 deelnemers kwijt op onze velden, dus vol=vol!

Mathijs van Veen

5-5-2012 @ 00:08:41 |Ik ben voor 16 juni nog geen 17, maar kan me niet via Emma inschrijven. Hoe moet het dan?

Ans van Leijsen

5-5-2012 @ 10:20:42 |1e jaars A die nog geen 17 zijn kunnen een mail sturen naar [email protected]

Anouk Steenbergen

6-5-2012 @ 11:44:24 |Ik ben 12 jaar oud mag je dan ook al meedoen? Het lijkt mij wel leuk om mee te doen maar kan mij niet opgeven voor de strafbalcompetitie?

Ans van Leijsen

6-5-2012 @ 17:45:57 |Jawel hoor, inloggen met je lidnummer, onderaan de pagina kun je je aanmelden