Hockeyclinic Esplanade groot succes

Nieuws afbeelding 27-4-2012
Afgelopen zaterdag zijn er hockey demonstraties gegeven in op de Esplanade in Almere Stad. Sportverenigingen werden door de gemeente Almere in staat gesteld zich te presenteren. De Almeerse Hockey Club stond vooraan met een door ABN AMRO ter beschikking gesteld hockeyveld. Hier konden toekomstige leden alvast oefenen met spelers van D1, D2, H1 en MD1 en JD1.

Ondanks het wat minder lekkere weer was de opkomst best goed en hebben de eerste nieuwe leden zich aangemeld. Vrijwilligers en spelers van de bovengenoemde teams: top dat jullie er waren!

Patty Vos-Rijff

11-5-2012 @ 12:48:29 |De G-hockeyers van de Almeerse willen heel graag nieuwe jongens en meiden verwelkomen!! Er is onlangs een leuke folder gemaakt; dit had voor ons een mooie gelegenheid geweest om ze uit te delen en het G-hockey te promoten ...