Heel rustig weekend op Almere

28-4-2012 Dit weekend is het heel rustig op de Almeerse Hockey Club. Zaterdag spelen de Jongens B5, Meisjes B7 en Meisjes A1 een wedstrijd op de Almeerse.

Een dag later speelt Dames 1 uit tegen Bennebroek D1 en Heren 1 speelt een wedstrijd tegen Oss H1. En de punten zijn hard nodig, dus kom de heren aanmoedigen: om 14:45 uur op de Almeerse.

In Amsterdam is het wat drukker. Deze zaterdag wordt daar de DOD's (District Ontmoetingsdagen) georganiseerd. Daan Bonhof, Leah Kraan, Lisanne Segers, Anna de Geus en Eva van der Schoot (reserve) doen mee met het C-district. Lucca van der Hoorn, Sascha Olderaan, Daniel de Haan, Stan van Rheenen en Jonas de Geus doen mee met het B-district. Succes iedereen.

Puck Hooijer

28-4-2012 @ 17:08:20 |MA1 wint met 7-2 van MOP. =)

Rene Engelander

30-4-2012 @ 08:51:29 |leuk met de huidige stand rabo en overgangsklasse word het almere schaerweijde in de playoffs/outs