header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Coach de Coach

Nieuws afbeelding 13-4-2012

Beste coaches en begeleiders,

Aanstaande maandag zal er wederom een Coach de Coach bijeenkomst gehouden worden. Ditmaal gaan we aan de slag met de STRAFCORNER. Twee weken terug hebben we met de aanwezige trainers gesproken over deze discipline, want zowel aanvallen als verdedigend valt hier meer uit te halen bij de Almeerse teams.

We starten om 20:00 in het clubhuis waarna we buiten een plekje zoeken op een van de velden. Dan gaan we zelf aan de slag om eens te ervaren wat het is om te gaan scoren terwijl er een verdediger op je af stormt die dat wil voorkomen. Neem dus sportkleding/schoeisel en een stick mee. Rond 21:30 sluiten we af.

Alles coaches en begeleiders van de jongens en meisjes ABCD zijn bij deze van harte uitgenodigd om deel te nemen en mocht je echt niet kunnen hoor ik dat graag even d.m.v. een mailtje: [email protected]

Ik zie iedereen graag op maandagavond 16 april om 20:00 uur op de club.

Met vriendelijke groet,
Edwin Vermeulen