header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

"Sponsors Almeerse Hockeyclub steunen Voedsel Loket Almere"

9-4-2012
Uit Almere DEZE WEEK:

HAVEN - De sponsors van de Almeerse Hockeyclub, verenigd in de ‘Almere DEZE WEEK Business Club’, genoten vorige week van het jaarlijkse sponsordiner. Het diner werd gehouden bij Bistro Rood aan de Kruisstraat 43 in Haven.
Besloten werd dat deze avond niet alleen voor de eigen ‘inwendige mens’ zou zorgen, maar ook aan Almeerders die het financieel moeilijk hebben. De deelnemers gaven een financiële bijdrage aan het Voedselloket Almere (VLA).

Aan het eind van de avond konden Jacques van Westen namens ABN Amro, hoofdsponsor van de Almeerse en Willem Miermans, commercieel manager bij de Almeerse, een cheque van 1.150 euro aan het VLA overhandigen. Miermans: "Het voedselloket kan met voedselpakketten maximaal 250 Almeerders tegelijk steunen die het moeilijk hebben. Peter Mons, directeur van VLA, gaf mij aan dat er momenteel veertig mensen op de wachtlijst staan die geen voedselpakket kunnen krijgen. Dat zijn mensen die gewoon om ons heen wonen en die door verschillende oorzaken tijdelijk niet in hun eigen levensbehoeftes kunnen voorzien. Dat is toch te gek voor woorden? Ik verzoek bij deze dan ook aan de diverse verenigingen, stichtingen en businessclubs om hier bij stil te staan en het voorbeeld van de sponsors van de Almeerse te volgen. Voor een gering bedrag per persoon/bedrijf is VLA enorm geholpen.”

De directie van het nieuwe koffiemerk ‘Kooistra & ter Borgh’ verraste VLA aan het eind van de avond nog met een bijdrage in de vorm van koffie ter waarde van 500 euro.