Digitaal wedstrijdformulier junioren

Nieuws afbeelding 23-11-2011
Zaterdag 26-11 worden er 5 juniorenwedstrijden afgehandeld door middel van het digitaal wedstrijdformulier, dit zal gaan om de volgende 4 wedstrijden:
Spandersbosch JD1 - Almeerse JD2
Almeerse JD3 - Spandersbosch JD5
Almeerse JC3 - Spandersbosch JC2
SCHC JA4 - Almeerse JA4
Almeerse MB7 - SCHC MB6

De thuis- en uitcoaches of aanvoerders loggen op het digitaal wedstrijdformulier in met hun lidnummer en wachtwoord, de scheidsrechters loggen in met hun lidnummer/kaartnummer OF bondsnummer in combinatie met een unieke code welke verkregen wordt via de thuis en/of uitcoach.

Hierbij vullen de thuis en uitcoaches de spelerslijsten in. De scheidsrechters vullen de uitslag en eventuele kaarten in. Tenslotte wordt het formulier goedgekeurd door de thuis en uitcoaches en kan het verstuurd worden.

Desbetreffende coaches en aanvoerders en scheidsrechters zijn per mail en SMS geinformeerd.

Komende weken zullen meerdere teams hier gebruik van gaan maken.

Zijn er vragen omtrent het digitaal wedstrijdformulier, dan kan er gerust contact opgenomen worden via [email protected] of [email protected]

Joyce de Kanter

18-11-2011 @ 12:08:55 |En heb je wat ondersteuning nodig? Dan kom je gewoon naar de wedstrijdtafel voor hulp. Daar is ook een laptop waar je kunt inloggen L)

Boudewijn Hoeneveld

18-11-2011 @ 13:01:05 |Mooi en service.

Jordy van Leeuwen

18-11-2011 @ 20:46:28 |Hulp nodig? Feedback omtrent werking altijd gewenst. Mail mij anders maar even na gebruik van het formulier je bevindingen.