header foto header foto header foto header foto header foto

Sinterklaas vrijdag 25 november op de club

Nieuws afbeelding 22-11-2011 Aankomende zaterdag komt Sinterklaas met al zijn Pieten weer aan in het land. Wij hebben van Sinterklaas via een brief al reeds vernomen dat hij ook dit jaar weer graag de Almeerse Hockey Club wil komen bezoeken. Het gaat spannend worden want we hebben ook begrepen dat de Sint hockeyende Zwarte Pieten meeneemt die hun beste hockeykwaliteiten komen showen. Zouden deze Pieten het beter doen dan vorig jaar?

Het feest is op vrijdag 25 november a.s. om 19:00 uur. De Sint vertrekt weer rond 20.00 uur.

De jongens en meisjes van de G-hockey, uit de V-lijn, de F-lijn en de E6-tallen mogen naar de club komen om het feest samen met Sint en zijn Pieten te vieren.

De kleurplaat die je hier kunt downloaden mag je inleveren op de club bij je coach of begeleider. De kleurplaten zullen worden opgehangen in het clubhuis en de Pieten gaan kijken welke kleurplaat er het mooist uitziet. Je mag ook zelf een mooi knutselwerkje in elkaar zetten en die inleveren.

Vanaf vrijdag 11 november kan je je aanmelden via EMMA. Echt doen hoor, dan weet Sint hoeveel pepernoten hij aan de Pieten mee moet geven. Ennuh.. vergeet niet om je naam en leeftijd op je kleurplaat/knutselwerkje te zetten.

De Sint Commissie Bijlage

Bastiaan Lieberom