header foto header foto header foto header foto header foto

De zomer voorbij? Niet bij de Almeerse....

Nieuws afbeelding 11-10-2011 It’s sombrero time! Waan je aanstaande zondag na de wedstrijd van Heren 1 tegen Nijmegen weer even in zomerse sferen met muziek van Miguel Osorio! LIVE! Geniet bovendien van een heerlijke corona of nachos met guacamole saus. Dans de salsa, merengue of desnoods de samba. Kortom: kom zondag UNA FIESTA LATINA bouwen! (mede mogelijk gemaakt door Simol Clubhuis Exploitatie en Valentien Juristen)

Roel Laumans

12-10-2011 @ 08:47:29 |Dat wordt een feestweekend. Eerst miljonairspak aan op vrijdag en dan zondag nadorst lessen met een emmertje corona of sol.

Jamy de Ruijter