Almeerse steun voor KiKa

Nieuws afbeelding 28-9-2011

Aanstaande zaterdag vraagt de Almeerse aandacht voor een mooi initiatief van Patrick de Vries, vader van Bram (H6) en Toon (JB4). Patrick doet samen met 134 vrienden mee aan de Marathon van New York. Met deze sportieve prestatie proberen zij 1 miljoen euro binnen te halen voor KiKa.

Wat is er op de Almeerse te zien en te doen?
· Wapperende KiKa vlaggen zullen ons terrein sieren.
· Alle teams krijgen bij de wedstrijdtafel een sponsorformulier waarmee ze geld kunnen doneren.
· Er staan collectebussen op de bar en op de wedstrijdtafel.
· Buiten komt een vrolijk versierde kraam te staan waar tussen 09:00 en 14:00 uur de bekende KiKa-beren (6,95 euro) en sleutelhangers (2,95 euro) te koop zijn.
· Na 14:00 uur zijn bij de kraam loten te koop met als hoofdprijs een prachtige scooter.
· En de spelers van Jongens B4 spelen om 16:45 uur hun wedstrijd voor deze gelegenheid in een KiKa-shirt.

Hoe kun je Patrick sponsoren?
Je kunt als team contant geld in één van de collectebussen doen of het sponsorformulier dat bij de wedstrijdtafel wordt uitgereikt meenemen en later het geld overmaken.

Meer weten over KiKa of over dit unieke sponsorinitiatief?
Kijk voor meer informatie over KiKa op de website. Voor meer informatie over dit initiatief, lees de bijlage.

Bijlage

Marcel Daams

28-9-2011 @ 16:03:45 |Zoals al gemeld legt de JA3 voor elk gescoord doelpunt van afgelopen en komende Zaterdag PP 1 euro in en ik (coach) rond het af naar boven de meter staat nu al op 3 x 16.

Ralph van den Broeck

1-10-2011 @ 21:23:46 |Jongens D2 en tegenstander Vianen D1 hebben vandaag samen 75 euro bij elkaar gescoord. Ouders en Vianen bedankt!