IT GEAT ON !!!

Nieuws afbeelding 23-9-2011
Vrijdagmiddag 17.00 uur, he he het is weekend.  Auto parkeren en voor de zoveelste keer deze week naar de club om als enthousiaste ouder je kinderen te laten hockeyen. Ik loop naar het clubhuis en voel de waterdruppels tegen mijn bril slaan. Ik kijk nog eens goed en zie de waterstralen hoog boven het clubhuis komen. Een gevoel van trots en vreugde bekruipt mij. Geweldig!! Ons tweede waterveld is klaar!
Om 18.00 zie ik de eerste teams zich klaar maken om te starten met de eerste trainingen op veld 3. "I love it when a plan comes together!!"

Dusss, morgen allemaal inspelen op veld 3, er staan nog geen wedstrijden ingepland (voor zover we weten) en nu proberen dat nieuwe veld !!! .

Initiatiefnemers, Seahoc, Bestuur en Accomodatiecommissie, wat top dat dit toch is gelukt!

Sipke Plat

24-9-2011 @ 09:41:10 |'t is ongetwijfeld een landgenoot van mij L)

Sipke Plat

24-9-2011 @ 09:47:36 |Nou ja fonetisch dan. Even een correctie, het moet natuurlijk zijn "It Giet Oan". "It sil Heve" had trouwens ook gemogen. O-)

Boudewijn Hoeneveld

24-9-2011 @ 17:13:05 |En.. volgende keer wel een foto van De Almeerse ;)