header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Carrousel trainingen

Nieuws afbeelding 11-9-2011

Carrousel trainingen van start in week 37.

Vanaf deze week worden de carrousel trainingen geïntroduceerd. De carrousel is een gemixte training van 2 of 3 teams waar in principe met elkaar getraind wordt in een aantal groepen. De drie teams trainen op één veld. De teams rouleren tussen de verschillende uitgezette oefeningen.

De carrousel zal dan ook anders zijn dan een normale training. De thema’s worden per periode bepaald. Eventueel kan een sessie ook in een kleedkamer of in het clubhuis plaatsvinden (theorie of wedstrijd kijken en bespreken)

De carrousel is ontstaan, of misschien versterkt omdat er nu drie lagen zijn bij de Almeerse namelijk Top, Prestatie en Breedte teams. De carrousel is alleen voor de breedte teams.

Aanstaande maandag 12 september om 20.00 uur zijn de begeleiders en coaches in het clubhuis uitgenodigd voor een uitleg van wat de training omvat en wat hun bijdrage daar in is.

Diverse trainers hebben al een theoretische en praktische uitleg gehad hoe een training voor te bereiden en uit te voeren.

Aanstaande woensdag worden de  meisjes B en C op de 1e training verwacht, vervolgens donderdag jongens B en C en vrijdag Meisjes en jongens A.

Edwin Vermeulen en Hans Geijs