header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Hockeyzondag

4-9-2011 Terwijl Heren 2, 3, 4, 5 en 6, Dames 1, Dames Veteranen A, MA2 en de Meisjes D-lijn vandaag weer lekker oefenen, speelt Heren 1 vandaag al zijn eerste competitiewedstrijd.

Om 14:45 uur start de wedstrijd en Heren 1 kan wel wat steun gebruiken. Kom jij ook? Je kunt op de club lekker ontbijten/lunchen/dineren, want bij de bar worden er door Simol hamburgers verkocht die van de nieuwe barbecue komen, ze kosten 2,50 euro per stuk.

Tevens zal Kaspar Noe van Dijk vanaf de draaitafels een heerlijke Ibiza-vibe naar de Almeerse brengen. Reden genoeg om even langs de club te komen...

Atte Bootsma

4-9-2011 @ 18:30:07 |MA2 blijft ongeslagen en wint met 4-0 van Amstelveen MA1