header foto header foto header foto header foto header foto

Swingende Nazomer Zondag!

Nieuws afbeelding 3-9-2011
Vakantie voorbij, einde festivals en de zon neemt al bijna afscheid van de nederlandse zomer, maar we zijn nog niet aan het einde van het Almeerse zomergevoel!

Want met Kaspar Noe van Dijk haalt de Almeerse aanstaande zondag voor het eerst die fijne Ibiza vibe naar de club! Hij zal achter de draaitafels plaatsnemen om ons te vermaken met een swingende mix van deep/house, soul en disco. Zeg maar het hele fijne ligstoel-cocktails-avondzon-strandtenten-gevoel...

Reden genoeg om de mannen van de Almeerse Heren 1 aan te moedigen en na de wedstrijd gezellig te blijven hangen voor een drankje. Dat kan nog wel eens heel gezellig worden aanstaande zondag op de Almeerse ;-)

Judith van der Schoot

3-9-2011 @ 14:26:39 |kopieer jij het bericht op Facebook voor me...:)... hoe meer publiek, hoe beter....:)

Judith van der Schoot

3-9-2011 @ 14:33:35 |mooi.....wordt vast gezellig! Thanks!