header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Digitaal Wedstrijdformulier

1-9-2011
Na het succes van afgelopen seizoen bij de jongste jeugd zal er ook dit seizoen weer worden gewerkt met het digitaal wedstrijdformulier. Voor de jongste jeugd zal dit direct met ingang van de eerste competitieronde (10 september) gelden. Bij de jeugd 11-tallen zal dit vanaf de laatste speelronde van september zijn. De senioren volgen later dit seizoen.
Coaches en begeleiders zullen tijdig geinformeerd worden over de werkwijze. Hiervoor is het wel belangrijk dat alle coaches en begeleiders hun (juiste!) emailadres en mobiele nummer hebben ingevoerd bij hun gegevens in Emma.

Voor vragen over het digitale wedstrijdformulier kun je terecht bij het wedstrijdsecretariaat (jongste jeugd: [email protected] of 11-tallen: [email protected])