header foto header foto header foto header foto header foto

Waterveld ontwikkelingen

Nieuws afbeelding 25-8-2011
Tijdens de laatste ledenvergadering is er besloten om op veld 3 een waterveld aan te leggen in plaats van het reeds geplande semi-waterveld. Het huidige zand ingestrooide veld is 10 jaar oud en moest worden vervangen. Om de meerprijs van het waterveld te kunnen bekostigen zijn er door verschillende leden donaties ontvangen (‚ā¨ 85.000 !!) en is er tijdens de ledenvergadering besloten akkoord te gaan met een zeer beperkte contributieverhoging. Tijdens deze ledenvergadering heeft het bestuur aangegeven dat er echter nog wel afspraken gemaakt moesten worden met de gemeente en de aannemer. Dit laatste kost veel tijd maar is zeer belangrijk. De afgelopen periode is door alle betrokken partijen op een zeer constructieve manier gewerkt aan een goede oplossing.

Veld 3
Het oude zand ingestrooide veld is inmiddels verdwenen en is er een nieuwe onderbouw aangelegd. Hierop komt de e-layer ( kunststof onderlaag). Het aanbrengen hiervan kan uitsluitend gedaan worden bij droog weer. De verwachting is dat dit komende week klaar kan zijn. Hierna kan begonnen worden met het leggen van de mat, plaatsing van hekwerken, leggen van bestrating. Medio september moet dit klaar zijn.

Veld 2
Op enig moment ontstond de situatie dat veld 2 weg gehaald zou worden terwijl het nieuwe waterveld op veld 3 er nog niet lag. Dit zou een ongewenste situatie zijn omdat de teams zich dan niet goed konden voorbereiden op de komende competitie. Ondanks het eerder genomen besluit dat de mat onder garantie voorwaarden ultimo juli te vervangen, is er gekozen om dat pas in gang te zetten zodra veld 3 definitief opgeleverd is. Het is de ambitie om de mat te vervangen voor een hoogwaardigere mat. Ondertussen zal de kwaliteit van de huidige mat wekelijks controleert worden.

Namens Bestuur SeaHoc en Almeerse Hockey Club

Bo Hoeneveld, Accommodatie Commissie

Jordy van Leeuwen

25-8-2011 @ 10:12:27 |Het moet droog zijn om een waterveld aan te leggen L) . Verder mooi werk ;)

Edwin Vermeulen

25-8-2011 @ 10:47:19 |@ Jordy, Anders drijft 't weg

Marianne Bronkhorst

25-8-2011 @ 19:18:13 |Ik vind dat er weer geweldig hard gewerkt wordt achter de schermen, chapeau!

Stef Sparnaaij

26-8-2011 @ 09:26:35 |Ik neem aan op veld 3.. als veld 3 klaar is, 2 eruit

Marit Schonewille

26-8-2011 @ 10:56:11 |@Jori, ik neem aan dat veld 3 voor de breedtesport is zodra we twee (goede) watervelden hebben. Tot die tijd lijkt het me logisch dat topteams op veld 3 trainen/spelen.

Dominique van der Meulen Kunee

27-8-2011 @ 15:20:41 |Ik neem aan dat deze beslissing genomen wordt door de technische commissie die zich bezig houdt met alle jeugdspelers!!!

Dominique van der Meulen Kunee

27-8-2011 @ 15:22:35 |Denk verder dat het goed is om niet steeds over 2 kampen te hebben (top en breedte) maar over 1 club met leden/spelers die allemaal met dezelfde zorg behandeld worden!

Dominique van der Meulen Kunee

29-8-2011 @ 15:27:25 |Ieder lid moet met dezelfde zorg behandeld worden, zorg die ook aansluiting moet vinden bij de mogelijkheden en behoeften.

Dominique van der Meulen Kunee

29-8-2011 @ 15:37:31 |A1 heeft ook te maken met regelgeving bond die ze verplicht op het WKG te spelen. Het is handig regelmatig te trainen op een ondergrond waar je ook je wedstrijden op speelt.

Dominique van der Meulen Kunee

29-8-2011 @ 15:41:25 |D7 vind het ook leuk om hun vaardigheden te oefenen op WKG, maar zitten niet met verplichting bond, daarom is het belang van een 2e waterveld zo groot, dan komt hier gelegenheid voor