header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Ceesars

Nieuws afbeelding 18-6-2011

Sinds een aantal jaren reikt de Almeerse H.C. waarderingsprijzen uit aan personen of teams voor hun prestatie geleverd tijdens het voorliggende seizoen.

Deze prijzen zijn in het leven geroepen om de leden van de Almeerse aan te moedigen zich te ontwikkelen in hun sport op het gebied van spelen, training geven en coachen en daardoor een positieve bijdrage te leveren aan het verenigingsleven van de Almeerse.

De prijzen zijn vernoemd naar de oprichter en eerste voorzitter van de Almeerse H.C.: Cees van Baar.

De categorieën waarin de prijzen worden uitgereikt, zijn de volgende:

1. Beste keeper

2. Beste coach/ trainer

3. Beste team

4. Beste speler

5. Scheidsrechter van het jaar

6. Teamwaarderingsprijs: Eduard Stibbe-schaal

7. Vrijwilliger van het jaar ( publieksprijs)

Voordracht voor de eerste 6 categorieën kan gedaan worden door professionals en LCO’s van de Almeerse H.C., voorzien van motivatie.

Vanaf 13 juni 2011 kunnen de eerste zes nominaties per mail ingediend worden bij CHZ (mailto:[email protected]  ). Uiteindelijk zullen in iedere categorie drie personen of teams genomineerd worden voor de prijs.

Voordracht voor de vrijwilligersprijs, voorzien van motivatie kan door alle leden worden gedaan:nominaties kun je indienen bij [email protected]

De nominaties zullen op 27 juni bekendgemaakt worden door de secretaris van het bestuur: op de vrijwilliger van het jaar zal vanaf 27 juni 2011 door alle leden van de Almeerse gestemd kunnen worden via Emma.

De winnaar( s) van de Ceesars zullen worden gekozen door het bestuurslid CHZ in overleg met de staf CHZ.

Datum uitreikingen: zaterdag 2 juli 2011, 20.00 uur