header foto header foto header foto header foto header foto

Maak kennis met Tennis

Nieuws afbeelding 19-5-2011

Wil je toch gezellig blijven sporten met je team, individueel of met je familie nu de hockeycompetitie tijdelijk stopt, maak dan gebruik van het zomerspeelrecht bij Tennisvereniging De Gouwen in Almere Haven.

Tennisvereniging De Gouwen viert een jubileumfeest dit jaar, want 30 jaar oud in het jonge Almere is toch al heel wat.

Vandaar ook deze jubileumactie:

Zomerspeelrecht voor de hockeyers van de Almeerse HC”.

Vanwege het 30 jarig bestaan draait dit jaar bij De Gouwen alles om het getal 30. Daarom is de prijs voor het Zomerspeelrecht bij De Gouwen slechts € 30 !! per persoon. Hiervoor kan er gedurende 2 maanden getennist worden op de banen bij De Gouwen, Bosgouw 1, Almere Haven.

Enkele punten ter informatie

• Er kan worden gespeeld op 2 (van de 6) gravelbanen met verlichting (tot 22:00 uur)
  • Geldig op juli en augustus uitgezonderd de week van het open toernooi, 16 t/m 24 juli
  • Maximum deelname aan deze actie is beperkt tot 200 personen.
  • Wie het eerst komt het eerst maalt principe wordt gehanteerd.
  • Ook partners van Almeerse HC leden kunnen hieraan meedoen.

Er komt ook een mogelijkheid om tennisles te nemen in groepsverband.

Pasjesavond

In juni wordt een avond georganiseerd waarop de noodzakelijke pasjes afgehaald kunnen worden. Op deze avond wordt ook uitgelegd hoe er m.b.v. dit pasje een baan kan worden afgehangen en nog wat andere voorwaarden en regels zoals deze op het tennispark gelden.

Op de pasjesavond moet de € 30 p.p cash worden voldaan bij ophalen van het pasje. Ook is een recente pasfoto nodig die op het pasje wordt geplaatst.

Maar eerst even aanmelden…..

Aanmelden kan via een email naar [email protected]

Hierbij dient het navolgende te worden vermeld:

Onderwerp: Zomerspeelrecht voor Almeerse HC

• Voor- achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer waaronder men te bereiken is
  • Email adres

Wij berichten je dan terug met de nodige aanvullende informatie en de datum waarop de pasjesavond wordt georganiseerd.

Voor meer informatie over de tennisvereniging zie website: http://www.gouwen.nl

Olaf Laarhoven

19-5-2011 @ 13:29:12 |Een nieuwe sponsor?

Boudewijn Molenaar

19-5-2011 @ 15:20:29 |Is toch leuk? Volgende stap is een afspraak met meerdere tennisclubs. Onder het motto bewegen is gezond.

Karin Jolie

19-5-2011 @ 16:10:49 |Wat een ontzettend leuke actie is dit. Zo kan je je conditie op peil houden van de zomer en dat voor € 30,- :*)

Michael Schrijnder

19-5-2011 @ 17:16:46 |Worden er ook zomerhockeyavonden georganiseerd?

Boudewijn Molenaar

19-5-2011 @ 17:28:11 |De veteranen "trainen" de hele zomer door op woensdag. het is niet moeilijk om daar iets omheen te organiseren. Gaan we bekijken

Dominique van der Meulen Kunee

19-5-2011 @ 20:04:31 |@Boudwijn: trainen op het veld door of 'oefenen' ze juist het stuk na de training:9

Gerja Bruinsma

19-5-2011 @ 20:42:16 |Ik vind het een superleuke actie en ik ga me samen met Scott aanmelden. Lekker dichtbij voor ons!