Ledenvergadering waterveld

12-5-2011 De ledenvergadering was druk bezocht is eigenlijk een understatement met meer dan 440 leden (inclusief machtigingen) aanwezig.

We hebben besloten de stemming per email te doen.
Alleen de aanwezigen en diegenen die zich geregistreerd hebben krijgen de email en mogen stemmen.

De emails gaan naar verwachting morgen uit! Waarvan akte en zegt het voort.
Diegenen die anderen gemachtigd hebben krijgen zelf een email thuisgestuurd.

Dat kan lastig zijn als leden voor langer afwezig zijn maar gemachtigde, neem dan contact op met Joest onze secretaris.

Er is veelvuldig gevraagd naar wat een meerderheid moet zijn: wij zeggen 60%.

Het bestuur vindt namelijk dat het voorstel voor een waterveld gedragen moet worden door een ruime meerderheid om vooral tegenstemmers in wier portemonnee wij niet kunnen kijken het gevoel te geven dat er naar hen is geluisterd.

Het bestuur vindt het risico van ledenverlies anders te groot en trekt het voorstel terug. Stel dat 59% voor een waterveld is wordt dan de meerderheid veronachtzaamd?

Wij vinden van niet, het is in de eerste plaats onze taak de club bij elkaar te houden en clubgevoel te creƫren. Dat heb ik gisteren in ieder geval gekregen.

Ik hoop dat velen nog eens overwegen om wat (extra's) voor de club te doen als vrijwilliger. Er is veel werk. Het bestuur is er voor de leden. We zijn zelf ook een lid.