Alex Uitgezwaaid

Nieuws afbeelding 9-5-2011 Met een spannende wedstrijd die in 3-2 voor de Almeerse eindigde hebben de mannen van heren 1 afscheid genomen van hun coach Alex Verga. Na de wedstrijd werd Alex bedankt door aanvoerder Arjan Jolie. Daarna werd hij tot eeuwig lid benoemd van de vrienden van de Almeerse en nam Jan Herweijer het woord namens het bestuur. Hij bedankte het begeleidingsteam van heren 1 en natuurlijk ook Alex. Alex werd benoemd tot lid van verdienste. Een icoon verlaat de club. " Alex hoort bij de Almeerse en de Almeerse hoort bij Alex" zo stelde Jan.

Tot slot vertelde Alex dat de spelers van heren 1 goede hockeyers zijn, maar dat dat niet zo heel belangrijk is. " Waar het echt om gaat is dat het ook fantastische mensen zijn waar de ouders trots op mogen zijn" zo vertelde Alex.

Alex bedankt en we houden je aan je toezegging: Je komt weer terug!!

Boudewijn Hoeneveld

9-5-2011 @ 19:07:40 |Dank Alex ! Ik was er wel niet elke zondag, maar achter de schermen "leefde" ik wel mee met jullie. HGC is OK... Ik weet dat uit betrouwbare bron....Uitwisselings programma ;)