header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Zondag 22 mei Opnieuw Koning(-inne) dag bij de Almeerse

Nieuws afbeelding 6-5-2011

Wie wordt er Strafbal Koning, -Koningin of -Keep-(st-)er bij de Almeerse dit jaar?

We doen daarom op zondag 22 mei Koning(-inne)-dag nog eens dunnetjes over.

De Nationale Shell Strafbalcompetitie is een traditie in het Nederlandse jeugdhockey. Dit jaar is de twaalfde editie en staat dan ook weer op de KNHB hockeyagenda. De jeugd heeft weer de kans om gekroond te worden tot strafbalkampioen of beste keeper van Nederland. En behalve de titel, eer en een waardecheque kan een KNHB clinic voor de club gewonnen worden.

De Nationale Shell Strafbalcompetitie is voor jeugd (B- C- D-jeugd) tot en met 16 jaar.

NB: De deelnemers mogen dus op 26 juni 2011 nog geen 17 jaar oud zijn!

(Er kan dus ook nog een 1e jrs. A-junior voldoen aan dit criterium. Als dit zo is, meld je dan even separaat aan (zie beneden voor e-mailadres)

De Nationale Shell Strafbalcompetitie bestaat uit drie rondes:

• Clubkampioenschappen
  • Districtkampioenschappen
  • Finaledag

De clubkampioenschappen worden gehouden op Zondag 22 Mei

·           Per club worden 2 jongens, 2 meisjes, 1 keeper en 1 keepster voor de districtskampioenschappen geplaatst.

De deelnemers aan de districtkampioenschappen worden op de hoogte gesteld hoe laat en waar zij zich voor de districtskampioenschappen dienen te melden.

De districtskampioenschappen

·           Op de districtskampioenschappen strijden alle clubkampioenen om de districtsbekers en een plaatsje voor de finaledag.

·           Per district gaan 6 jongens, 6 meisjes, 2 keepers en 2 keepsters door naar de finaledag.

·           Alle deelnemers krijgen het speciale Shell Strafbalcompetitie 2011 T-shirt.

De districtskampioenschappen worden gehouden op:

Datum              Tijd                  Hockeyclub                   Districten

4 Juni 2011       10.30 – 13.30    HOD (Valkenswaard)     Zuid Nederland (1)

10.30 – 13.30    HC Rotterdam               Zuid Holland

5 juni 2011        10.30 – 13.30    Hattem                         Noord en Oost Nederland

10.30 – 13.30    Etten-Leur                     Zuid Nederland (2)

10.30 – 13.30    AMVJ                           Midden Nederland /Noord-Holland

De finaledag

De finaledag is zondag 26 juni op Hockey club Pinoke. Daar wordt gestreden om de titels en de prijzen.

De Prijzen (voor jongens, meisjes, keeper en keepster):

1ste prijs:          waardecheque van € 100,00 en een KNHB-clinic voor je team of club

2de  prijs:          waardecheque van € 75,00

3de  prijs:          waardecheque van € 50,00

Inschrijven kan vanaf vandaag in EMMA tot en met woensdag 18 mei

Om dit evenement in goede banen te leiden zijn er vrijwilligers nodig. Wie wil er helpen? Stuur een berichtje naar: [email protected]

Peter Schepers

6-5-2011 @ 16:49:56 |Let op! Keepers/-sters; je schrijft in of als Keeper of als speler. Dus niet 2x inschrijven ;) Tips? http://www.hockey.nl/16261/Video-Toppers-geven-strafbaltips

Terrance Pieters

6-5-2011 @ 17:05:40 |ik heb me als eerste ingeschrevenO-)