header foto header foto header foto header foto header foto

Wat is er nou leuker.....

Nieuws afbeelding 6-5-2011
.... dan op Moederdag met je Moeder ( of anderen...)  naar de Almeerse te gaan en o.a. Heren1 hun laatste thuis wedstrijd te gaan kijken.
Een leukere Moederdag kan je je niet voorstellen. (?)
Dat het een leuke zondag gaat worden, is zeker, want er is veel te doen.
Maar de laatste thuiswedstrijd van HE1 met hun trainer / coach Alex Verga, mag niet gemist te worden. En na afloop wordt het gezellig....
Hoe gezellig..?  Kom zelf maar kijken... met je Moeder ( en / of anderen..)

Michael Schrijnder

6-5-2011 @ 14:12:58 |Aanstaande ZON-dag wordt een heerlijke moederdag. De weerberichten voorspellen 25 graden en Dames en Heren 1 spelen thuis. Wat moet dat 15 mei wel niet worden als Dames 2 om 12:45 thuis opgaat voor plaats 1 tegen koploper Phoenix.

Robyn ter Hennepe

6-5-2011 @ 14:19:17 |In ieder geval een SPANNENDE-dag!:9

Joris Kremers

8-5-2011 @ 00:59:23 |Om 11 uur start vandaag Heren 2 deze mooi dag tegen Schaerweijde Heren 2. Hoewel wij 6e staan zijn we nog steeds niet veilig hoe gek dat ook klinkt zo vlak voor het einde!! We kunnen dus alle support gebruiken!!!