Internationaal weekend

20-4-2011 Dit weekend organiseren we voor de 3e keer de Easter Hockey Sensation, ons internationale evenement tijdens de paasdagen. Three Rock Rovers uit Dublin is te gast bij JB2 en 3 en MB2 en 3. Tevens heeft het Ierse nationale team onder de 18 jaar voor meisjes (Ierland A) voor het 2e jaar een trainingsstage. Deze stage is hun voorbereiding op de europese kampioenschappen die dit jaar op Kampong worden georganiseerd. Vanmiddag komen de meiden aan bij de club en zullen dan al gaan trainen. Vanavond is de eerste wedstrijd tegen het MN-District B team waar Naomi, Tess, Sacha en Lucca deel van uit maken. Met de begeleiding van Wilbert en Mariliese zin we weer goed vertegenwoordigd.

Boudewijn Hoeneveld

20-4-2011 @ 09:04:59 |Welkom !! en zaterdagavond is er Feest voor deze teams, samen met onze A en B jeugd.

Sipke Plat

20-4-2011 @ 09:09:00 |En wat te denken van JA1 tegen Frankrijk op eerste paasdag?

Dion de Vree

20-4-2011 @ 10:28:39 |Dus alles bij elkaar een internationaal gebeuren. Aankomend weekend. hockey en feesten kan niet wachten. 0