Spelen met je helden

Nieuws afbeelding 16-4-2011
Heren 1 naar Zwitserland, dat was de aanleiding. Tijdens de veiling, die tot doel had extra fondsen in te zamelen voor deze trainingsstage spraken Hans, Paul en ik af dat we het leuk zouden vinden wanneer we zouden bieden op de clinic van heren 1. Zo konden de jongens van de 8E1 2 uur lang op het veld staan met hun idolen. En zo geschiedde. Na wat kapers op de kust te hebben afgeschrikt hadden we de veiling van de clinic gewonnen. Heren 1 blij en wij ook! Dat was nog eens een win win situatie.

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver. De J8E1 kregen een clinic van de spelers van Heren 1 Tommy, Stijn, Mark, Nikki en jawel Alex Verga stonden op het veld om de jongens de dag van hun leven te bezorgen. 2 uur lang werd alles uit de kast gehaald op hockey gebied: loop en coördinatie training, basis technieken, de tip in, passeren, de lange/diepte pass enz. (zagen we dit een dag later ook niet terug in de wedstrijd?) Aandacht en training krijgen van je grote voorbeeld uit heren 1. Dat wil toch iedereen!

Tot slot een spannende wedstrijd tussen de J8E1 met Alex tegen Tommy, Stijn, Nikki en Mark. Heren 1 won toch wel, maar dat kwam door Alex zeiden de jongens.

Na de frietjes kwam er nog een laatste verassing: Met Alex praten over Hockey, over teams, over technieken, over hoe je met elkaar om gaat op het veld, over winnen en verliezen, over knokken voor elkaar en over teamspirit. Een dag om nooit te vergeten

Heren 1 dank voor deze geweldige middag!

Bas

Daan Bonhof

16-4-2011 @ 20:26:14 |ja dat was echt leuk. volgende week weer?^O^

Dick Hovestadt

16-4-2011 @ 21:48:39 |Wat een leuke ervaring. Klasse!

Dominique van der Meulen Kunee

16-4-2011 @ 23:34:01 |Het zag er erg goed uit jongens!!!nBen benieuwd wanneer we die slidingen terug zien in de wedstrijden (wel op waterveld natuurlijk):9

Hans Tossijn

17-4-2011 @ 11:43:52 |Jongens, Ik heb er minstens zo van genoten als jullie. Wat helemaal top was dat ik zaterdag al veel terug zag van jullie hebben geleerd. Blijven oefenen.Mannen van H1 nogmaals bedankt. Helemaal top. -:-) ^O^ :*) ;)

Nils Tossijn

17-4-2011 @ 11:51:47 |coooooooooooooool!!!!!!!! tanks Bas. ^0^ :*) 8) ;)