header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd EFV

Meisjes E81 genieten volop van hockeyclinic van Taco van den Honert.

Nieuws afbeelding 16-4-2011

Niet iedereen kan zeggen dat je op 10 jarige leeftijd al in het Wagener stadion hebt gespeeld met een van de beste hockeyers die Nederland ooit heeft gekend: Taco van den Honert, tegenwoordig trainer van Amsterdam Heren 1 en assistent trainer van het Nederlands dames elftal. In het Wagener stadion werden onze meiden op 6 april opgevangen door Taco die ook Jan-willem uit zijn team had meegenomen. Erg stoer, 2 van zulke goede hockeyers tegenover je. Nat van de sproeiers begon de warming up; daarna vol aan de slag. Balletje hooghouden, de dummy, de slalom, bal over stick heen wippen alles trucs werden geoefend en elke oefening werd afgemaakt op het doel: en wat is nou mooier dan scoren in het Wagener stadion. Dus na elke goal ga je uit je dak en ren je gillend naar de hoekvlag. Nou dat hoef je maar 1 keer uit te leggen en elke bal ging er in! Afsluitend de strafpush en een partij. Dan vliegt anderhalf uur ook echt om. De meiden waren de hele clinic enorm geconcentreerd en deden de oefeningen uitstekend. En natuurlijk werden er aan het eind de nodige hantekeningen uitgedeeld. Op stick, op T-shirt op pet en in de meegebrachte notitieboekjes. Ook voor Chanique hebben de meiden handtekeningen verzameld. Een prachtige dag, met schitterend weer en alleen maar blije gezichtjes. Wat is hockey toch leuk!
 
Deze clinic is aangeboden door Marco van Lieverloo van CA Technologies in samenwerking met de ING Foundation 'Chances for Children'.

Reacties


Dominique van der Meulen Kunee

16-4-2011 @ 07:27:55 |Helemaal super Dames!!!! Nu alle geleerde trucs inzetten in de wedstrijden:*) Vergeet niet uit je dak te gaan als er gescoord wordt!

Daphne van Loenen

16-4-2011 @ 23:43:21 |Laat jullie meteen weten. DE MEIDEN HEBBEN VANDAAG UITSTEKEND GESPEELD EN TEGEN NAARDEN 6-1 GEWONNEN , meiden TOP!!!^O^

Reageer op het nieuws