Almere Vandaag

29-3-2011
ALMERE/JEROEN OOSTERHEERT - De Almeerse Celine Schols zit definitief bij de Nederlandse hockeyselectie voor b-meisjes. De veertienjarige mag eind april met het team mee naar een vierlandentoernooi in Valencia in Spanje en daarna speelt ze nog een toernooi in Duitsland. Volgende week speelt ze een oefenwedstrijd tegen Australië.

,,Ik zit samen met zestien andere meisjes in het team. Ik ben hartstikke blij dat ik ben uitgekozen’’, reageert de Almeerse. Schols traint elke maandag met de jeugdselectie. ,,Vanavond krijgen we de trainingspakken. Ik ben benieuwd hoe die er uitzien. Ik hoop in ieder geval tegen Australië mijn debuut te maken.’’ Die wedstrijd wordt overigens gespeeld bij Kampong in Utrecht.

De rechtsvoor van meisjes b van de Almeerse Hockeyclub traint naast de jeugdselectie al regelmatig mee met het eerste damesteam van de Almeerse. ,,Dat is nog wel pittig hoor.’’

Schols gaat eind april met het Nederlands team naar Spanje. Ze zat al sinds oktober bij de jeugdselectie, maar hoorde onlangs pas dat ze mee mag. Keepster Naomi Touwslager uit Almere viel in een eerder stadium af voor de definitieve selectie.

Pouya Gademan

29-3-2011 @ 14:02:59 |Dit was een aantal jaren geleden al te zien natuurlijk! Lekker bezig, have fun.

Dion de Vree

29-3-2011 @ 14:33:17 |Celine, Klasse toppie, je bent een kanjer

Quinty Trustfull

1-4-2011 @ 21:43:50 |Jeeeeejjjjj liefje!!! Wat een heerlijk nieuws.Geweldig chica.

Youri de Bie

5-4-2011 @ 17:24:18 |Top Celine!!! Gefeliciteerd van mij en mijn broer :)