header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Almere Vandaag

6-3-2011

GRONINGEN/JEROEN OOSTERHEERT - De hockeyers van De Almeerse hebben vanmiddag met 1-3 gewonnen van Groningen. De Almeerse nummer twee van de overgangsklasse zag daarnaast koploper Hurley verliezen van Klein Zwitserland en verkleinde het gat op de ranglijst daardoor tot slechts drie punten.

,,Hartstikke lekker dus”, reageerde aanvoerder Stijn Jolie vanmiddag. Hij maakte zelf tegen de Groningers de openingstreffer uit een veldgoal en zag daarna Nicki Leijs de score verdubbelen.

,,Vervolgens kwamen we na rust al snel op 0-3 door een doelpunt van Tommy Hofkamp en was het eigenlijk wel bekeken. We kregen nog een aantal kansen om de score verder uit te breiden, maar lieten dat helaas na. Zij kregen toen een aantal strafcorners en scoorde daar zes minuten voor tijd een keer uit. Ze gingen in de slotfase nog heel fysiek spelen, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar”, aldus Jolie.

Volgende week spelen de Almeerders thuis tegen Venlo. Die ploeg staat na een gelijkspel tegen Eindhoven voorlaatste. ,,Die ploeg mogen we niet onderschatten, ondanks dat ze zo laag staan. Je gaat tegen zulke tegenstanders toch net iets anders het veld in als tegen een ploeg uit de kop van het klassement, maar dit soort duels moeten we gewoon winnen. Alleen dan kunnen we de druk op Hurley nog verder opvoeren.”

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws