header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Heren I in de Almere Vandaag

28-2-2011 Wie gaat het herenteam van De Almeerse stoppen? Die vraag kan na de winst van vanmiddag op Victoria uit Rotterdam terecht gesteld worden. Het team van trainer Alex Verga heeft door de 3-2-winstpartij tegen de directe concurrent namelijk goede zaken gedaan in de strijd om de play offs die recht geven op promotie van de overgangsklasse naar de hoofdklasse.

,,We zitten in een fantastische flow”, reageert keeper Youri Beck na afloop. ,,We zijn kampioen geworden in de zaal, hebben een leuke oefenstage gehad in Zwitserland en gingen vandaag heel lekker. Het zit ons allemaal mee.”

Vanmiddag ging het de ploeg vooral in de eerste fase van de wedstrijd voor de wind. Een bal die in het doel getikt kon worden door Edwin Vermeulen, een goede strafcorner van Stijn Jolie die binnenvalt en een perfect uitgevoerde counter waaruit wordt gescoord door Robin Herweijer en de Almeerders stonden al heel vroeg in de tweede helft met 3-0 voor.

,,Toch hadden we het de laatste fase van de eerste helft en na de 3-0 moeilijk. We spelen dan niet meer ons eigen spel en gaan lange ballen spelen. Dat kan, maar niet vier keer en vier keer balverlies lijden. Daardoor maken we het onszelf lastig. Al was Victoria in die fase ook wel heel goed”, keek Verga terug.

De Rotterdammers kwamen dan ook terug tot 3-2 via twee benutte strafcorners van Dirk van Sloten. ,,Die eerste werd volgens mij onterecht goedgekeurd, maar die tweede schoot hij heel lekker binnen. Die was onhoudbaar voor mij”, analyseerde de doelman de twee tegendoelpunten.

,,Gelukkig tonen we daarna wel karakter en zit het ons vooral in de slotfase mee. Als we dat blijven houden, nog iets scherper worden in ons eigen spel en zo gaan spelen zoals we de eerste helft deden dan moet ik nog zien wie van ons kan winnen dit seizoen”, geeft Beck antwoord op de vraag of en door wie de Almeerders te stoppen zijn.

Reacties


Marc Vos

28-2-2011 @ 09:48:35 |SUUUUUUUPERRRRRR!!!!!!!!!! ^0^

Pouya Gademan

28-2-2011 @ 11:54:58 |beeldmateriaal http://www.omroepflevoland.nl/Sport/79188/hockeyers-stijgen-naar-derde-plaats

Marianne Bronkhorst

28-2-2011 @ 14:31:27 |beeldmateriaal inmiddels gewijzigd naar http://www.omroepflevoland.nl/Sport/79188/hockeyers-stijgen-naar-tweede-plaats

Reageer op het nieuws