header foto header foto header foto header foto header foto

Uitbreiding bestuur met Jan Herweijer, Commer de Geus en Joest Straat

22-12-2010
Het bestuur van de Almeerse kondigt met veel vreugde aan dat de drie hierboven genoemden zich kandidaat stellen voor het bestuur. Wij vragen uw toestemming voor de benoemingen op de ledenvergadering die nu voor 3 maart is gepland. Er staat veel op de agenda waaronder een voorstel de bar uit te besteden en een discussie over breedte versus tophockey.
De kandidaten hebben van zichzelf een kort profiel opgesteld:

Quote Jan Herweijer:

“Ons hele gezin is al ruim 16 jaar met heel veel plezier betrokken bij de Almeerse. Ik heb in een semi-veteranenteam en later voor de veteranen gespeeld maar vanwege versleten enkels gaat dit nu niet meer. Yvonne speelt nog steeds bij de veterinnen op dinsdag. Mijn beide zoons hebben vanaf de jongste jeugd bij de Almeerse gespeeld. Kevin is vorig jaar gestopt i.v.m. zijn studie in Utrecht maar staat nog regelmatig zijn vrienden in Heren 3 aan te moedigen. Robin speelt sinds enkele jaren in Heren 1 en is daarnaast ook trainer/coach. Die leeft praktisch op de club. Ik heb ook jarenlang training gegeven en ik ben functionaris Jongste Jeugd geweest. Het is leuk om te zien dat een aantal van die jongens en meisjes die toen in de Jongste Jeugd speelden nu de spelers van Dames 1 en Heren 1 zijn geworden.  Ik heb besloten mij beschikbaar te stellen voor het bestuur om al deze ervaring in te kunnen zetten om van de Almeerse een nog leukere club te maken met als aandachtsgebied tophockey. ”
Quote Commer:

"Ik ben sinds 2001 verbonden aan de Almeerse. Mijn 3 kinderen (2 jongens, 1 meisje) spelen met veel passie sinds de jongste jeugd bij de Almeerse, en door hen ben ik in de training en begeleiding gerold van jeugdteams en zelfs jeugdige damesteams! Ook heb ik een aantal jaren trimhockey gespeeld.

In het dagelijks leven ben ik project manager bij een grote ICT organisatie. Ik hoop met mijn management ervaring en verleden in de sport een bijdrage te kunnen leveren op het gebied van het technisch beleid".
Quote Joest:

"Ik woon sinds 2003 in Almere en werk inmiddels 11 jaar als (zelfstandig) bedrijfsjurist in, met name de auto-industrie. In 2006 ben ik, na 18 jaar niet meer gehockeyd te hebben, lid van de Almeerse geworden en sindsdien maak ik deel uit van Veteranen A. Met heel veel plezier. Mijn kinderen (Hidde, J6E1 en Emma, MF7) maken inmiddels ook al heel wat kunstgrasmeters per week en staan net als ik op zondag Dames en Heren 1 aan te moedigen. Ik kijk elke week uit naar weer een hockeyweekend, een weekend dat veelal met een vrijdagmiddagborrel op de club begint, een zaterdag kent waarop ik meestal vroeg uit de veren moet omdat mijn kinderen moeten spelen en een zondag waarop Veteranen A vaak onnodig punten laat liggen maar waarop Dames en Heren 1 juist laten zien dat ze eigenlijk best wel een klasse hoger zouden kunnen spelen. De komende jaren hoop ik met het bestuur en al die andere vrijwilligers die er elke week weer voor zorgen dat het weekend voor zo’n 1700 leden een feest is, van de Almeerse de sportiefste en gezelligste club van Nederland te maken".