Vrienden!

20-11-2010 Een goede reden om deze zondag op de club te komen. Paraplus en glazensets met “Almeerse” logo voor de helft van de prijs. Mooi voor onder de Kerstboom. En als u er toch bent, wordt dan meteen lid van de “Vrienden van de Almeerse”. Alle opbrengsten komen ten goede aan de kas van de “vrienden” waarmee we mooie dingen kunnen realiseren. Laat u ter plekke voorlichten. Oh ja, Heren 1 en Dames 1 spelen thuis, ook een goede reden om te komen. We rekenen op u om onze vlaggenschepen aan te moedigen !

Michael Schrijnder

21-11-2010 @ 08:50:55 |Een goede reden om op de club te komen??? 09:30 moeten spelen. Helaas is het nu bijna 8:50 en is alles nog dicht.