header foto header foto header foto header foto header foto

De Sint komt er aan en.. hij komt niet alleen !

Nieuws afbeelding 18-11-2010

Sinterklaas is met al zijn Pieten weer  in het land.

Wij hebben van Sinterklaas via een brief al reeds vernomen dat hij ook dit jaar weer graag de Almeerse Hockeyclub wil komen bezoeken. De Sint heeft namelijk gehoord dat de Almeerse altijd op zoek is naar nieuwe spelers maar vooral ook op zoek is naar nieuwe trainers. Dat komt goed uit, want Sinterklaas neemt dit jaar een heus Pietenhockeyelftal mee. Dat zal me spannend worden!!!

Het feest is op vrijdag 26 november a.s. om 18:30 uur. De Sint vertrekt weer rond 20.00 uur.
De jongens en meisjes van de G-hockey, uit de V-lijn, de F-lijn en de E6-tallen mogen naar de club komen om het feest samen met Sint en zijn Pieten te vieren.De kleurplaat die je kunt downloaden mag je inleveren op de club achter de bar, bij je coach of begeleider. Van de kleurplaten zal een hele mooie vlaggenlijn worden gemaakt en daarna worden opgehangen in het clubhuis. Je kan er zoveel maken als je wilt. Hoe meer vlaggen er zullen zijn, hoe meer het clubhuis versierd kan worden.

Vanaf donderdag 11 november kan je je aanmelden via Emma. Sluitingsdatum is maandag 22 november. Echt doen hoor, dan weet Sint hoeveel pepernoten hij aan de Pieten mee moet geven.

Schrijf Piet

Bijlage

Jacqueline Kiefte-Dalman

14-11-2010 @ 10:39:51 |spannend, spannend, spannend weer.... ik ben zooo benieuwd naar dat pietenelftal... heb ik dat wel goed gelezen??

Carmel van Dijk

20-11-2010 @ 14:20:34 |http://www.almeersehockeyclub.nl/site/images/gezichtjes/hypocrite.gif