header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

HOCKEYPLAATJES VERZAMELEN VANAF MAANDAG 8 NOVEMBER A.S.

2-11-2010

Vanaf aanstaande maandag is het dan zover, de plaatjes voor het verzamelboek kunnen verzameld/gekocht/geruild gaan worden.

Deze actie is alleen bij de Plus Supermarkt Muziekwijk, Wim Kanplein 2, 1311 LH Almere, dus onderweg van of naar de club even langs de Plus in de Muziekwijk omde boodschappen te doen.

* De actie gaat maandag 8 november 2010 van start en loopt t/m zaterdag 1 januari 2011

* Bij iedere €10,- aan boodschappen (exclusief postzegels, strippenkaarten, tabak en sigaretten, uitgekeerd statiegeld, drogisterijartikelen en zuigelingenvoeding) ontvangt u GRATIS 1 pakje hockeyplaatjes

* Iedere actieweek zijn er producten met GRATIS hockeyplaatjes

* De zakjes zijn ook los te koop à €0,50/zakje van 5

Het verzamelboek wordt vanaf woensdag 3 november beschikbaar gesteld op de club of indien deze nog niet gereed zijn bij de drukker ontvangt iedereen een waardebon en kan het boek iets later in de supermarkt zelf opgehaald worden, aan het boek zitten geen kosten.

Ik wens een ieder heel veel verzamelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Namens de sponsorcommissie