Hoogtestage Zuid Afrika HVet A

17-10-2010
De heren van Veteranen A zijn afgelopen donderdag vertrokken voor een hoogtestage in Zuid Afrika. Na een lange trip met trein vliegtuig bus vliegtuig en vervolgens een paar huurautos waarin het lastig was alle bagage kwijt te kunnen zijn we aangekomen in een prachtige lodge in Johannesburg. Er was geen tijd om bij te komen omdat we eerst met de feiten op ons neus werden gedrukt met een trip naar Soweto om vervolgens 's avonds naar een heerlijk restaurant Moyo met life muziek te gaan. De volgende dag stond een oefenwedstrijd op het programma met een buitentemperatuur van 27 graden en een  hoogte 2800 meter. helaas hebben we deze pot verloren met 3-0. Maandag gaan we naar Durban voor de volgende oefenpot.
Wij wensen iedereen vanuit een ietwat kouder Johannesburg heel veel succes vandaag.
Gegroet Veteranen A

Hans Tossijn

17-10-2010 @ 10:23:17 |Volgende keer is het vast noodzakelijk dat er medische begeleiding meegaat. Geniet daar en succes in het warme, vochtige Durban. (pas op er zwemmen daar haaien in de zee. :) :*)

Jikke Voerman

17-10-2010 @ 12:59:08 |Ik stel voor dat MA1 ook binnenkort even kennis gaat maken met Zuid - Afrika. Is goed voor de ontwikkeling van deze jonge meiden en bevorderlijk voor een goede toekomst van dames! :*)

John van der Tak

17-10-2010 @ 14:28:19 |..... 'k was er graag bij geweest. Have fun! Groet, John.

Karin Jolie

17-10-2010 @ 18:50:59 |Geniet er maar goed van heren! Natuurlijk wel winnen de wedstrijd in Durban. Ben benieuwd naar jullie verhalen bij thuiskomst. Heel veel plezier met elkaar.

Allard Dericks

17-10-2010 @ 20:59:00 |....stiekem toch een beetje jaloers. Veel plezier nog!