header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Plus actie, hockeyplaatjes

15-9-2010
Vanaf vandaag start de actie voor het fotoboek van de Plus Supermarkt Muziekwijk. Op woensdag, donderdag en vrijdag worden tijdens de trainingen individuele en teamfoto's genomen.  Dit zorgt voor rommelige trainingen maar we hebben bewust een moment gezocht dat de kinderen toch al op de club zouden zijn. Verzoek aan iedereen om zo veel mogelijk mee te werken zodat de foto's snel genomen kunnen worden en er tijd over blijft om te trainen.

Het hockeyplaatjesboek kan, bij de start van de actie, gratis verkregen worden bij aanschaf van € 25 euro aan boodschappen bij Plus Muziekwijk. De plaatjes/foto’s worden per pakje (inhoud 8 foto’s) gratis verstrekt bij iedere € 10 euro aan boodschappen.

Losse aankoop van het boek en plaatjes/foto’s is ook mogelijk. Het boek kost in dat geval € 4,95 en een pakje met 8 plaatjes/foto’s € 0,50.

Via vermelding op onze website, narrow casting (scherm) in het clubhuis, e-mail naar de leden, publicatie in Almere DEZE WEEK, posters in het clubhuis en Plus supermarkt, wordt de exacte datum van de start van de hockeyplaatjes actie gecommuniceerd. De planning is op dit moment rond half oktober en hij zal zes weken duren.

Sipke Plat

15-9-2010 @ 17:43:35 |Ik ben benieuwd naar de eerste ruilbeurs

Chantal Dieke

15-9-2010 @ 20:47:14 |Komen de trimmers/mammies ook in het boek?

Chiara Tempelman

16-9-2010 @ 14:40:19 |cooool! Daar heb ik echt zin in! Echt een leuke actie!