Grote Club Actie gaat 11 september van start

8-9-2010
Zaterdag 11 september gaat De Grote Club Actie weer van start. Van elk verkocht lot (€ 3) gaat € 2,40 naar de vereniging. De DEF-jeugd krijgt de verkoopboekjes vandaag op de training uitgereikt. Anderen die meer willen doen of diegenen die meer boekjes willen, kunnen bij de bar verkoopboekjes halen. Inleveren kan tot 16 oktober, op de doos bij de bar. Tip voor lotenverkopers: Registreer je op www.kidzonely.nl je kunt dan leuke prijzen winnen en je krijgt al gelijk een toegangskaartje voor een attractiepark. Ook zijn er leuke groepsarrangementen te winnen.
Alle informatie over de actie vind je in het verkoopboekje. We werken weer met incasso's, zodat je niet met geld over straat hoeft.
Veel succes! Wie verkoopt de meeste loten?!

Ans van Leijsen

8-9-2010 @ 12:10:26 |Er staat een fout in de website vermelding. De website moet zijn www.kidzonely.nl

Marianne Remie

8-9-2010 @ 16:51:54 |Hoi Ans, nu staat 't wel goed!

Lieke den Biggelaar

10-9-2010 @ 09:49:10 |ik heb vorig jaar aangeboden te helpen met de verwerking van de formulieren, is daar nu weer behoefte aan?

Marianne Remie

10-9-2010 @ 15:25:38 |Hallo Lieke, ja graag, oproep volgt nog half oktober, maar je staat genoteerd! Dank je.