Restitutie barborg seizoen 2009/2010

27-7-2010
Heeft u afgelopen seizoen minimaal 2 bar- of wedstrijdtafeldiensten gedaan, dan ontvangt u rond 29 juli de barborg 2009/2010 retour. Ook trainers, coaches en organisatieleden ontvangen hun barborg (of die van 1 van hun gezinsleden) retour.
De vereniging dankt iedereen die op deze manier hun (vrijwillige) bijdrage aan de club heeft geleverd. Wij hopen ook volgend jaar weer op uw inzet te mogen rekenen! Zonder uw hulp kunnen wij de vereniging niet draaiend houden.

Voor degenen die voor het afgelopen seizoen niet in aanmerking komen voor restitutie,

HIER vindt u alle informatie over de barborg. Helpt u in seizoen 2010/2011 ook mee?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u een email sturen naar [email protected]