header foto header foto header foto header foto header foto
 
CHZ mededelingen

KNHB Academie biedt éénmalig JHT-coachmodule aan

23-6-2010

De Jeugd Hockey Trainer (JHT) opleiding is recentelijk vervangen door de Hockey Trainer 2 (HT2) opleiding. Het grootste verschil in deze nieuwe opzet is dat binnen de HT2 opleiding geen modules meer worden aangeboden. Na het volledig volgen én een positieve beoordeling van de Proeve van Bekwaamheid (PvB) van de HT2 opleiding ontvangt de cursist één diploma.

De KNHB Academie stelt iedereen die vanaf 2007 het certificaat voor de JHT hockeymodule met positief resultaat heeft afgerond in de gelegenheid het volledige JHT diploma te behalen. De coachmodules (5 bijeenkomsten) worden aangeboden tot 31 december 2010.

Mocht je in het bezit zijn van een JHT certificaat “hockey” en wil je het volledige diploma voor 31 december 2010 behalen, meld je dan aan bij Anouk van der Linden, [email protected].  Dit kan tot   1 september 2010.  

Op   www.knhb.nl  kun je meer informatie vinden over de locaties waar de coachmodules worden aangeboden. Mocht een van deze locaties niet in uw regio vallen dan kun je je toch aanmelden. Bij voldoende aanmelding binnen een bepaalde regio wordt gekeken of het mogelijk is daar een module aan te bieden.

NB: deze regeling geldt alleen voor mensen met een certificaat JHT hockey! Ben je alleen in het bezit van het certificaat van de coachmodule dan kom je niet in aanmerking voor dit aanbod.

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws