Eduard Stibbe Schaal

22-6-2010 Genomineerd voor de schaal voor een bijzondere sportieve bijdrage voor seizoen 2009-2010 zijn de volgende personen/teams:

Accommodatiecommissie
Voor al het ( onzichtbare) werk dit seizoen en alle andere seizoenen. Inmiddels hebben wij toch echt een van de mooiste (en grootste) complexen van het land.

G commissie
( Alys vd. Grijn, Mirjam Haver, Annemarie de Jongh, Karina Buisman) trekt  5 jaar het G hockey. Er spelen nu twee teams in de reguliere G competitie, ze hebben afgelopen jaar het EK G hockey georganiseerd samen met Flocamp, in juni zijn ze met bijna alle kinderen naar de Special Olympics geweest in Venlo. Het G hockey staat dankzij hen definitief op de kaart van de Almeerse.

Staf CHZ:
De dagelijkse leiding van de hockey-organisatie. Zorgen voor al die trainingen, coaches, avonden, organisatie van allerlei activiteiten. Het hart van onze hockeyorganisatie.

MA1
voor hun maatschappelijke betrokkenheid bij Right to Play.

Dames 2
Ze doen een stap terug voor de jeugd en gaan op verzoek in de 3e klasse spelen.
Hebben als team meegewerkt aan het behoud van de 4e klasse van dames 3.
Staan altijd klaar voor andere teams om in te vallen.

Deze schaal is vernoemd naar Eduard Stibbe, een fantastische, sportieve vrijwilliger van de Almeerse die alweer meer dan 4 jaar geleden plots kwam te overlijden. Deze schaal is bedoeld voor mensen die in zijn geest leven en vorm geven aan vrijwilligerswerk. De schaal wordt uitgereikt door het gezin van Eduard.

Robyn ter Hennepe

22-6-2010 @ 15:57:16 |ik zeg MA1!!

Naomi Visser

22-6-2010 @ 16:21:54 |MA1 natuurlijk! hebben zich ingezet voor het goede doel en een groot deel daarvan is trouwens vorig jaar ook al genomineerd met de mb1 voor hun inzet voor de club!

Jikke Voerman

22-6-2010 @ 16:22:20 |MA1, duidelijk het beste team! Naast de geweldige prestaties op het veld presteren, krijgen ze het ook voor elkaar om het goede doel te steunen! Pfoe, fantastisch! -:-)

Maxime Gelsing

22-6-2010 @ 16:27:38 |ik zeg MA1 ! ze hebben IDC gehaald en de club een goede naam gegeven.

Terrance Pieters

22-6-2010 @ 22:10:17 |Hoeveel donateurs heeft MA1 dan geworven... O-)

Domino den Engelsman

22-6-2010 @ 23:08:12 |@Terrance Met jou erbij 1 meer! Leg je in? & MA1 moet het worden! =)

Sabina Andreoli

23-6-2010 @ 11:47:45 |Yeah MA1 !