Nominaties publieksprijs 2009/2010 bekend. Stem je mee?

23-6-2010
Het bestuur heeft de volgende nominaties ontvangen voor de publieksprijs voor Vrijwilliger van het jaar. Vanaf nu kan er gestemd worden onder het kopje Stelling. Genomineerd zijn:
  1. Hans Geijs: heeft jarenlang met veel enthousiasme de trimhockeygroep geleid en getraind. Hans heeft besloten dat na al die jaren nu toch het moment is gekomen om zijn taak te gaan overdragen aan een ander.
  2. Alys van der Grijn: de drijfveer achter het G-Hockey team. Gaat altijd mee naar diverse activiteiten van het G-team, zoals dit jaar het paastoernooi op Myra en de Special Olympics. Bovendien is zij hofleverancier van vrijwilligers voor het G-Hockey (naast Alys zijn ook Willem, Madelon en Jarno actief).
  3. Atte Bootsma: Op onnavolgbare wijze de kracht achter het scheidsrechterteam die week in week uit het elke keer weer voor elkaar krijgen om de planning va scheidsrechters geregeld te krijgen.
  4. Edwin Touwslager: biedt overal waar nodig een helpende hand. Afgelopen seizoen is hij vooral zeer actief geweest in de materiaalcommissie
  5. René de Lange: heeft zich dit jaar hard gemaakt voor het opzetten van de EHBO ploeg die elke zaterdag aanwezig is in geval van ongelukken

Wibo van der Meulen Kunee

20-6-2010 @ 11:41:21 |ik stem op alle vier, dit jaar de eer delen ^O^

Wibo van der Meulen Kunee

20-6-2010 @ 11:42:00 |Last van zondagochtend alle vijf bedoel ik natuurlijk O-)

Minke Bootsma

20-6-2010 @ 13:19:13 |Atte Bootsma natuurlijk (dat is mijn vader)

Marianne Bronkhorst

20-6-2010 @ 14:04:01 |Volgens mij is ook Larissa van der Grijn actief bij heren 1 van onze club

Deirdre Krone

21-6-2010 @ 10:05:27 |Verschrikkelijk moeilijk kiezen, ze hebben het allemaal verdiend!!

Anne de Graaf

22-6-2010 @ 23:58:59 |G hockey op de kaart zetten en houden bij de almeerse vind ik een geweldige ! Dus ik ben voor Alys en voor al die geweldige G hockeyers

Ruud Cornelisse

23-6-2010 @ 21:53:11 |Hans bedankt voor de vele jaren dat je dat met zoveel enthousiasme hebt gedaan en de trimmersgroep hebt uitgebouwd . Jammer dat je ermee stopt ! Volgens mij wordt je geen vrijwilliger van het jaar maar..... erelid !