header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Slotdag jongste jeugd

11-6-2010 Morgen breekt de laatste speeldag aan voor de jongste jeugd. Alle competitie spelende EF teams reizen af naar de bekende clubs in Midden Nederland om een laatste gezellige wedstrijd- en spelletjesochtend te houden. De Almeerse ontvangt 36 teams uit de regio die E8 spelen of drie tegen drie als F jes op vier velden. Wij hebben er zin in en wensen jullie allemaal veel plezier!!

Dieuwke Louwsma

12-6-2010 @ 13:35:36 |Het weer werkte al meteen mee en na een vrolijke warming up, hebben de M8E1 met veel plezier gespeeld, alles was goed verzorgd, zelfs aan snoepgoed was gedacht! :9 Kortom een heerlijke slotdag. Dank aan de organisatie.

Apollonia Dijkman

12-6-2010 @ 15:07:02 |slotdag bij Naarden was goed geregeld, erg lekker hockeyweer, leuke tegenstanders, krentebol, limonade en als klap op de vuurpijl een ijsje. Plus niet te vergeten een echte medaille. De meisjes MF1 vonden het top.

Mirjam Barwegen

12-6-2010 @ 16:07:13 |Heel veel kinderen op de Almeerse, lekker weertje, lekker muziekje, goede warming up (dank MA1!), maar wie was toch die vrouw met dat rare oranje hoedje, een kar vol vuilnis en uggly kousen????? ;-)