Vrijwilligersdiner zaterdag 26 juni

7-6-2010

Ja….. wat kan de Almeerse nu zonder haar vrijwilligers ?

Niets; laten we daar duidelijk over zijn!
We hebben 124 “geregistreerde” vrijwilligers.  Natuurlijk zijn er meer die iets doen voor de club  maar deze groep van 124 zet zich met regelmaat in om het anderen naar de zin te maken. Of het nu het uitzetten van de velden op zaterdagochtend is, of de toiletten schoonmaken:  ze doen het toch maar. Maar waarom?  Wat drijft hun om zich zo in te zetten ?
Om deze groep weer in het zonnetje te zetten, is er voor hun (en gezinsleden ) op zaterdag 26 juni het vermaarde vrijwilligersdiner, verzorgd door de Bergerrie.

Inmiddels hebben alle (bij ons bekende vrijwilligers) via de mail een uitnodiging hiervoor ontvangen.  Het kan zijn dat we iemand vergeten hebben: bij voorbaat onze excuses hiervoor. Bent u niet uitgenodigd en denkt u nu “hoe kunnen ze mij nou vergeten zijn”, laat ons dat dan snel weten. Even mailen naar [email protected] dan komt het snel in orde.
(NB: er zijn helaas diverse foute / oude mailadressen bij)

Natuurlijk is er deze dag meer te doen: onderstaand het programma

12.00 – 15.00 uur:      ouder – kindwedstrijden (info voor opgeven volgt zsm)

16.00 uur                    Clubhuis leeg i.v.m. voorbereiding vrijwilligersdiner

16.30 – 17.00 uur:      Ontvangst vrijwilligers

17.00 – 19.00 uur:      Vrijwilligersdiner verzorgd door de Bergerrie

19.30 – 22.00 uur:      Alle leden welkom, huldiging van de kampioenen, uitreiking Eduard Stibbeschaal en Ceesars.

22:00 – 01.00 uur:      Feestavond voor allen ( leden met gezinsleden –geen intro’s)

Namens het Bestuur,
Trudy Vierveijzer     Boudewijn Hoeneveld

Joep Holtrop

7-6-2010 @ 09:12:44 |Waarom het feest zonder intro's? Die zijn namelijk toch al binnen vanwege de andere festiviteiten...

Boudewijn Hoeneveld

7-6-2010 @ 17:33:22 |Met " intro" is bedoeld het soort intro's dat op feesten mag komen. Daar is deze keer geen plaats voor: alleen leden met gezinsleden.