header foto header foto header foto header foto header foto

Aanmelden Piratenweekend 22 en 23 mei

Nieuws afbeelding 23-4-2010

Beste E leden en ouders,

Ook dit jaar komt er weer een heus Piratenweekend gaan organiseren voor alle E leden (dus de 6 en 8 tallen).

Het Piraten weekend wordt gehouden op zaterdag 22 en zondag 23 mei.

Voorlopig programma:
Zaterdag 22 mei:
Ca. 14.00 uur: Wij verwachten alle deelnemers, met plunjezak waar in wat slaapspulletjes zitten, luchtbed en slaapzak… en je Piratenkleding…!

Je wordt ontvangen door de Ketelbinken die de teams zullen gaan begeleiden. ( Teams zullen door de Roofmannen worden samengesteld..). Hierna gaan we wat leuks doen.

Om ca. 18.00 uur is de Piraten Maaltijd die de koks in de kombuis gemaakt hebben.
Omstreeks 19.30 uur gaan het spannend worden. Wat er dan gaat gebeuren vertellen we nog niet, want dat heeft de Opper Roofman verboden…. Wel weten dat het laat zal worden…..

Zondag 23 mei:
Moe van alle avonturen van de dag ervoor, is het ontbijt om ca. 08.30 uur.
Om 09.30 uur tot 12.00 uur wordt er gehockeyd.
Om 12.00 uur staat het eten klaar op het achterdek: smullen dus….
Om 14.00 uur kunnen je ouders je weer komen ophalen. Wij, Alle Piraten , de Ketelbinkjes en de Bemanning zullen ze opwachten …..

De kosten voor deelname zijn € 35,= per piraat. Dat is inclusief € 5,= Gouddukaten waarmee consumpties aan boord gekocht kunnen worden. Omstreeks 8 mei zal er via een automatische incasso geïnd worden. Zie het aanmeld formulier voor meer info mbt de incasso.

Samen doen met je ouders:

Via Emma aanmelden (tot 3 mei) en het formulier dat je dan te zien krijgt, door je ouders laten invullen  (Na 8 mei, als de incasso gedaan is, krijg je een bevestiging dat je mee gaat doen. Hier staan ook nog gegevens in over Het Piratenweekend.

Att: er hebben zich al Piraten gemeld, zonder het formulier in te vullen. Graag ALS nog doen.
Na 1 mei gaan we opzoek naar De KetelBinkies......

Voor vragen kan je mailen met:  [email protected]

Jullie Evenementen Commissie