header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Introductie-avond LISA team voor de Almeerse H.C.

21-3-2010 Op maandag 22-03, 20:00-21:00 uur, clubhuis zal er een instructie gegeven worden van onderstaande LISA teamomgeving. De avond is bestemd voor alle coaches, managers en begeleiders van de Almeerse die de communicatie binnen hun team willen verbeteren.. Namens LISA zal Paul Brinkman aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.

12-3 | Teamomgeving voor coaches,managers en begeleiders
Vanaf nu beschikbaar: de teamomgeving! Bereikbaar via http://mijn.almeersehockeyclub.nl en inloggen met je EMMA-code. Met integrale informatie vanuit de standenmotor, teamindelingen, taken, bierpot/financieel, nieuws en foto's. En natuurlijk ook voor de spelers. Kan je ook de resultaten van je neef uit Groningen of broer bij Kampong bijhouden.

Waarom LISA Team?
Omdat het erg handig is voor coaches, begeleiders of managers. Dag excelsheets en het eindeloze op en neer gemail.

Hoe dan?
Onder meer via een takenmatrix (van fruithapje tot rijden), via een financieel overzicht (of bierpot zoals u wilt) en een aanwezigheidsmodule. Of bijvoorbeeld goedkoop SMSen. En eindelijk de teamfoto's netjes online .

En de wedstrijdinformatie dan?
Deze komt rechtsstreeks uit de KNHB, dus altijd inzicht in de uitslagen van de poule, de actuele stand en uitslagen. Handig. En heel veel overzichtelijker. En handige print voor de route, de taken, de uitslagen van de tegenstander etc etc.

En ik zeker alles weer intikken?
Nee, je kan het direct gebruiken, LISA Team vult zich direct vanuit de bond en de club.