header foto header foto header foto header foto header foto

Wordt de Almeerse de "Hockey.nl Club van het jaar 2010"?

11-3-2010
Bij de hervatting van de competitie is de hockey.nl club van het jaar-verkiezing van start gegaan. Hoe gaat het in zijn werk? Laat ons in maximaal 250 woorden weten waarom jouw vereniging de leukste hockeyclub van Nederland is. Je kunt je inzending sturen naar [email protected] o.v.v. 'clubactie'.

Je dingt dan met jouw club niet alleen mee naar de eretitel 'Club van het jaar 2010', maar ook naar de wisselbeker, teamsponsoring en toegangskaarten voor de Champions Trophy voor mannenin Mönchengladbach.

Begin mei maken we online een shortlist van vijf clubs bekend. Vanaf dat moment kunnen bezoekers van hockey.nl stemmen op een van de genomineerde verenigingen. De winnaar wordt begin september bekendgemaakt bij de uitreiking van de hockey.nl-awards.