header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Einde zaalseizoen

15-2-2010 Het zaalseizoen is al weer ten einde. Over het algemeen kunnen we stellen dat het goed verlopen is. Veel zaalballen zoek en soms een scheidsrechtersprobleem. Je kunt je afvragen waar het verschil is met het veld, als zelfs zaalwedstrijden worden afgelast door slechte weersomstandigheden.
Ik wil graag speciaal Sander Gerritsen van de arbitragecommissie bedanken, die dit jaar de scheidrechtersplanning voor zijn rekening heeft genomen. Het was weer een behoorlijke klus.
Met veel enthousiasme zijn 27 teams aan de competitie begonnen en liefst 9 teams wisten het kampioenschap binnen te slepen, t.w. Dames 1, JB3, JC2, MB2, MB3, MC2, MC3, MD1 en MD3. Zowel de grote als de kleinere dames hebben dus goede zaken gedaan in de reguliere comptitie.
De jongens hebben echter via de kruiswedstrijden goede resultaten behaald tijdens de districtskampioenschappen. JA1, JB1, én JD1 wisten het districtkampioenschap te bemachtigen, evenals MD1. JC1 redde het helaas niet tijdens de DK.
Op de landskampioenschappen wist JB1 door te dringen tot de finaleronde en behaalde een eervolle 4e plaats. Ook MD1 haalde bij de NK een vierde plaats. Dit jaar was het   JD1 die op het NKde beste prestatie neerzette met  een prachtige 3e plaats.
Natuurlijk vergeten we niet de geweldige prestatie van Dames 1: in de play offs voor promotie naar de hoofdklasse werd helaas eervol verloren.
Alle kampioenen en begeleiding van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.
Namens CHZ wil ik graag alle trainers, coaches, begeleiders en teammanagers weer heel erg bedanken voor hun inzet. Volgend jaar weer een nieuw zaalseizoen, maar nu eerst weer lekker de frisse lucht in op het veld. Van mij mag het nu wel weer gaan dooien!!
MVG  Patricia van Doorn (ook namens Mark Lamping en Michel Volmer)

Joris Eikenboom

15-2-2010 @ 14:21:59 |Het was JD1 die derde werd en ik dacht voor meisjes D1 een vierde plek

Patricia van Doorn

15-2-2010 @ 15:02:08 |Dank voor je oplettendheid, Joris. Ik heb het aangepast.

Michel Volmer

15-2-2010 @ 15:49:47 |Mooi verhaal Patricia, hulde aan Sander.

Sipke Plat

15-2-2010 @ 16:43:39 |En wat mij betreft mis ik nog een eervolle vermelding voor de dames van MA3. Het was weer geweldig. Helaas voor de dames de allerlaatste keer.

Noëlle van West

15-2-2010 @ 18:07:00 |en...maartje holtslag ....2x kampioen ! met dames1 en als coach van MB2!!!!!!!

Dick Hovestadt

15-2-2010 @ 22:15:00 |En Sander, ook Patricia en al die andere mensen bedankt voor het vele werk!