header foto header foto header foto header foto header foto

Shell jeugdclinics voor E- en D-jeugd tijdens EK indoor in Almere

Nieuws afbeelding 24-11-2009
Van 15 tot en met 17 januari vindt het EK Indoor plaats in het Topsportcentrum Almere. Net als tijdens het veld EK in augustus organiseert Shell tijdens deze dagen speciale clinics voor de E- en D-jeugd. Naast deze clinics is er van alles te doen en kun je uiteraard naar de wedstrijden op topniveau kijken.
In de bijlage vind je alle informatie die je moet weten, het programma en het inschrijfformulier. Inschrijving zal niet collectief via de vereniging worden georganiseerd. Nodig al je vrienden en teamgenoten uit en schrijf zelf in als groep voor dit fantastische evenement (vergeet niet in het aanmeldingsformulier de naam van het team of de groep te vermelden).
Wees er snel bij, want de inschrijfformulieren worden op volgorde van binnenkomst door de KNHB afgehandeld.
Bijlage