Bar

Met BAS de winter in ...........

Nieuws afbeelding 1-11-2009
BAS is er weer helemaal klaar voor; er kunnen bardiensten ingepland worden en wel tot half december. We gaan een gezellige tijd tegemoet en het clubhuis van de Almeerse gaat daar helemaal in mee; Sinterklaas en Kerst. Dat betekent pepernoten, gl├╝hwein, snert, warme chocolademelk en ander sfeerverhogende zaken. PLAN JE IN - JUST DO IT.
Let op, plan je niet in als BARHOOFD maar als BARMEDEWERKER. Dit veld in BAS in voorbestemd voor leden van de Barcommissie, zij geven in een shift leiding aan de Barmedewerkers. Dit keer zijn er ook bardiensten van 2 uren in te plannen. Dit betekent dat de helft van de bardienstplicht vervuld wordt. Er staan meerdere dagen met 2-uurs diensten.

Dana Plat

3-11-2009 @ 18:09:18 |Ik kan de zwarte strepen zien die het Nike-teken wggewerkt hebben zien op mijn laptop. :9

Manon de Zoete

6-11-2009 @ 16:24:46 |Ik heb mezelf ingepland voor bardienst 21 november...de naam van mijn dochter die is lid komt dan tevoorschijn, hoe kan ik dit veranderen of is dat niet nodig? Monique Geest