Hockey below the Sea organiseert zaaltoernooi en zoekt...

30-10-2009 De stichting Hockey below the Sea  zal op maandag 21-12 ( C), dinsdag 22-12 ( B) en woensdag 23-12 ( A) voor de tweede keer het Mercian Indoor zaaltoernooi organiseren. Dit sterk bezette zaaltoernooi dat deelnemende ploegen verwacht uit alle hoeken van het land, zal van de Almeerse H.C. de MA1, MB1, MC1, JA1, JB1 en JC1 op de vloer zien verschijnen. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar allerlei soorten vrijwilligers: van hosts, opruimhulpen, wedstrijdtafelzitters tot artsen, verpleegkundigen en fysiotherapeuten. Je kunt je per dag/ dagdeel opgeven bij [email protected] : wij rekenen op jullie enthousiaste hulp!