header foto header foto header foto header foto header foto
Jeugdredactie

Team in de Spotlight - MB8

21-10-2009 De Almeerse Hockey Club telt 57 jeugdteams, waarbij ieder team een uniek team is. In alle klassen, van tophockey tot breedtehockey, maken alle teams het samen gezellig. Wij zetten elke week een jeugdteam in de spotlight die op sportief vlak opvalt, of om een andere reden tussen de andere teams uitspringt.

Deze week zijn we bij de Meisjes B8 langs geweest. De MB8 spelen momenteel in de 5e klasse. We spraken met Yasmine Nasser.

Afgelopen zondag kregen jullie een privé-training van Jigal Agsteribbe, trainer en coach van Dames 1. Hoe was het en waarom kregen jullie deze training?

Hoewel het in de competitie redelijk gaat, vond onze coach Ronald Gabel het een goed idee om ‘back to the basics’ te gaan, een hele training lang basistechnieken oefenen: pushen, flatsen, slaan en stoppen. Jigal wilde de MB8 graag helpen en zo kregen we afgelopen zondag een leuke, maar zware training. We hebben er zeker van geleerd,

Wat is jullie manier van clubbeleving?
We maken het samen zo leuk mogelijk. Dit is het tweede jaar dat we nu samen in een team zitten, en we doen steeds leuke dingen. Zo zijn we in de zomer naar het Rabo EK Hockey geweest, vorig jaar hebben we aan onderwaterhockey gedaan en hebben we regelmatig etentjes. Onze ouders zijn ook heel actief, dus die zijn overal voor in.

Dit artikel is geschreven door het jeugdbestuur. Heb je vragen of reacties of een tip voor een team dat in de spotlight moet komen? Mail dan naar [email protected]!

Mark Lamping

21-10-2009 @ 14:38:20 |Top. Lachende meiden en betrokken ouders ^O^

Deirdre Krone

22-10-2009 @ 07:14:42 |Jullie zien er op de foto ook echt als een gezellig team uit!! Het straalt er vanaf meiden!!

Lisanne Gabel

22-10-2009 @ 10:12:58 |jeaaaj (L')

Lisanne Matena

22-10-2009 @ 11:34:41 |Yassieee :D

Yasmine Nasser

22-10-2009 @ 13:11:06 |hahahaha , kijk mij ! maar meiden houe echt van jullie <3.