header foto header foto header foto header foto header foto

De VrijwillgersMarkt, Vanavond!!!

Nieuws afbeelding 23-3-2009
Zo doen we het natuurlijk niet ( afbeelding..)
Er staan een paar hele leuke activiteiten voor ONZE jeugd op stapel, waarvoor er vrijwiliggers ( ouders - seniorleden) gezocht worden.
  • Het Piraten weekend voor onze E-tjes op 2 en 3 mei a.s.
  • Het Grote Weekend voor de A,B,C en D op 19, 20 en 21 juni
  • Diverse hockeykampen die in samenwerking met Sports and More georganiseerd worden.
In samenwerking met de VrijwilligersCommissie houden we op 23 maart vanaf 19.30 tot ca. 22.00 uur in ons clubhuis de eerste VrijwilligersMarkt.
Op deze avond krijgt u uitleg wat de diverse activiteiten inhouden. U zult hier dan diverse kraampjes aantreffen waar u zich kunt laten inschrijven voor een leuke diensten.
Wij zoeken o.a. begeleiders voor Sport en Spel, Catering ( maken van ontbijten, lunches en diner olv onze eigen kantine ploeg en Chef Bernard..); Bewakers om overdag, 's-avonds en nachts te zorgen dat de kinderen veilig zijn; BijDeHandjes voor hand en spandiensten etc.

Velen van u weten al hoe leuk het is om als vrijwilliger aan deze activiteiten deel te mogen nemen.

Wij heten u alvast hartelijk welkom op deze Vrijwilligers avond op 23 maart in ons clubhuis. En.... uw agenda niet vergeten.....

Alvast dank van de vele juniorleden die aan deze activiteiten gaan deelnemen.

Uw Evenementen Commissie en Uw Vrijwilligers Commissie